http://www.zoofirma.ru/

Шевченко у сучасному просторі

 "ШЕВЧЕНКО У СУЧАСНОМУ ПРОСТОРІ"

            04.03.2020 року цикловою комісією гуманітарних дисциплін було проведено виховний захід  до річниці Т.Г. Шевченка під лозунгом : "Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття, тебе  своїм сучасником звемо…", присвячений 90-річчю КНУБА.

 Традиційно на початку березня в кожному навчальному закладі вшановують пам'ять Тараса Шевченка,  постать Великого Кобзаря, яка у своїй величі була, є і залишається ні з чим незрівнянною, невичерпною для людського подиву й осягнення. Шевченко – це митець, художник, який відкрив для української нації двері в безкінечність… Він є гарантом нашої вічності. А відтак і наша сучасність.

Метою заходу було розширити знання учнів про життя і творчість Т.Г.Шевченка; сприяти вихованню національної самосвідомості учнів; формувати громадянську і загальнокультурну компетентності, бажання читати твори Т.Шевченка; збагачувати словниковий запас учнів;  виховувати любов до національної культури, прагнення бути справжніми українцями; виховувати почуття гордості за Україну, за її національного генія – Тараса Григоровича Шевченка.

В рамках заходу студентами було підготовлено мистецькі проєкти, історичну пам'ятку про Т.Г.Шевченка та декламацію віршів поета на тему: "Мандрівка мальовничими шляхами Тараса Шевченка".

  

 

   

  

http://www.zoofirma.ru/